Estetike Sot në të gjithë botën është kthyer në trend për të gjithë aktorët dhe çdo person që dëshiron një të përsosur dhe Buzëqeshje brilante pa dëmtuar dhëmbët natyralë duke përdorur rruaza Emax. E gjithë kjo arrihet fillimisht nga konsultimi që bëhet me stomatologun ku vendoset nëse është e mundur vendosja e faqeve ku mbi të gjitha duhet të merret parasysh teknika dhe materiali që do të përdoret. Emax dhe Emax Lumineers janë materialet më të përdorura për korridoret estetike, të cilat janë më i fortë se Cerinati i porcelanit. Trashësia e tyre është rreth 0.3mm 0.5mm. Pra, ato janë mjaft të ngjashme me një lente kontakti. Një nga avantazhet e Emax është se ai kërkon pak ose aspak reduktim të dhëmbëve për aplikimi i këtyre baterive. Emax përbëhet nga qeramikë qeramike litium disilikat. Nuk është vetëm i qëndrueshëm por ofron edhe estetikë për rastet e pazgjidhura. Opaciteti i Emax Lumineers është krijuar për të kopjuar strukturën tuaj natyrale të dhëmbëve. Kështu, askush nuk do ta kuptojë se ju keni pësuar restaurim në një buzëqeshje. Emax Lumineers do të përputhen dhëmbët tuaj ekzistues. Në këtë mënyrë do të arrihet integrimi natyral në buzëqeshjen tuaj. Ata gjithashtu mund të jenë e personalizuar bazuar në nuancat dhe ngjyrat që ju pëlqejnë. Ata kërkojnë pak ose aspak prishje të dhëmbëve, duke ruajtur integritetin e strukturës së dhëmbit. Plus, ju nuk do përjetoni stres për dëmtimin e dhëmbit tuaj. Dhe nëse nuk jeni të kënaqur, ato mund të hiqen lehtësisht pa dëmtuar strukturën e dhëmbit. Përveç kësaj, nuk ka dëmtim të nervave të dhëmbit

Sa kohë mund të qëndrojnë në gojë?
Emax Lumineers mund të zgjasin nga 5 deri në 20 vjet, në varësi të mënyrës se si kujdeseni për to, teknikat
që ndiqen dhe shumë faktorë që mund të ndikojnë në jetëgjatësinë e tyre.
A janë ato të zbatueshme për të gjithë?
Fatkeqësisht, fasetat prej porcelani Emax dhe Emax Lumineers nuk janë për të gjithë. Kjo është arsyeja pse ju
duhet të shikoni nëse kjo teknikë ju lejon të jeni një kandidat i mirë për këtë procedurë.
Një nga gjërat që duhet marrë parasysh është pickimi ku mund të luajë një rol të rëndësishëm në përcaktimin nëse kjo
procedura e restaurimit është një zgjedhje e shkëlqyer për ju. Duhet parë së dyti dhe struktura e dhëmbëve
siç janë.
Së treti, të gjithë dhëmbët e pranishëm në pjesën e përparme duhet të aplikohen në këtë teknikë.

Kandidatët për pacientë që konsiderohen për faciale janë: pacientët që kanë hapësira dentare, pacientët me
njolla në dhëmbët e përparmë, pacientë me shumë mbushje në dhëmbët e përparmë, pacientë që duan një ngjyrë dhe a
madhësi perfekte. Për të pasur rruaza, pacientët duhet të kenë një gjendje të mirë periodontale të mishrave të dhëmbëve dhe a
kontroll i mirë mbi shëndetin e përgjithshëm oral.
Nëse nuk jeni një kandidat i mirë, mos u shqetësoni. Ka teknika dhe procedura të tjera për të përsosur
dhe transformoni buzëqeshjen ideale për rastin tuaj.
Kujdesi për fakset
Rekomandohet larja dhe pastrimi i fillit me fill si dhëmbët e zakonshëm natyralë. Larja e duhur çdo ditë dhe
përdorimi i pastës së dhëmbëve me fluor jo-korroziv.
Duhet të kufizohet përdorimi i kafesë, si dhe i njollosësve të tjerë. Telefonat do të duhet të zëvendësohen në
një pikë, pavarësisht se sa mirë jeni kujdesur për ju. Por higjiena e duhur orale do të ndihmojë në zgjatjen e
afati sa më i gjatë. Nëse jeni të vendosur të përdorni shamitë e fytyrës, fillimisht duhet të konsultoheni me
dentisti dhe sigurohuni që të kuptoni çdo fazë të procesit si dhe koston. Një buzëqeshje e bukur
ndikon gjithashtu në besimin dhe mirëqenien tuaj.

sqSQ