Na lini ne të kujdesemi për buzqeshjen tënde!

Përkushtuar për Përsosmëri

Shërbimet Dentare

Implantologji

Implantet dentare janë rrënjë artificiale e një dhëmbi që vendoset në kockat e gojës, për të shtuar një dhëmbi i munguar, ose një urë që i mungojnë disa dhëmbë.

Ortodontsi

Së pari, ndihmon në përmirësimin e estetikës pamjen e gojës dhe dhëmbëve, pastaj rregullon problemet funksionale, duke çuar në një shëndet më të mirë oral.

Stomatologji estetike

Shumica e zbardhuesve përdorin një kimikat të quajtur peroksid. Molekulat e peroksidit kanë aftësinë të çngjyrosin dhëmbët me anë të një procesi oksidimi

Periodontsi

Proteza është pjesë e stomatologjisë që merret me zëvendësimin e dhëmbëve që mungojnë në zgavrën e gojës.

Eksperiencë perfekte

Ne përdorim materialet më të fundit dhe me cilësi më të lartë, testuar dhe certifikuar CE, nga SHBA dhe Komuniteti Europian

Kënaqësia e klientit 99%
Suksesi i ndërhyrjes 97%
Rimëkëmbja e shpejtë 95%

Ekipi i specializuar

Xholi Dental Staff

Stafi ynë

Dr.Prof Florjan Xholi

Oral Surgeon, Professor in Aldent University

Dr. Erilda Xholi

Anetare e urdherit te mjekeve te SHBAs.

Procedurë

Rezervoni takim

Kontrolli Oral

Kryerja e Trajtimit

Before / After

Vite eksperiencë
0
Pacientë të lumtur
0
Specialist Mjekësor
0
Shërbimet Dentare
0

Rezervoni vizitën tuaj

Kërkoni një takim

+355 67 20 11 537

sqSQ